Bij AVA verzekeringen bieden wij u graag gemak. Daarom bieden wij u een aantal schadeverzekeringen online aan. Wanneer u via onze site een verzekering afsluit bent u gewoon een klant van ons kantoor. Dit betekend dat u ons kunt bellen met vragen en schades. Geen lange wachttijden bij een telefonische helpdesk maar persoonlijk contact.

Liever persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op.

Let op! Zelf online een verzekering afsluiten is execution only
Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.

Autoverzekering

Bromfietsverzekering

Motorverzekering

Kampeerwagenverzekering

Woonpakket

Caravanverzekering

Bootverzekering

Doorlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Europeesche recreatieverzekeringen

De Europeesche is expert op het gebied van reis- en recreatieverzekeringen. Ook voor deze verzekeringen kunt u eenvoudig zelf de premie berekenen en de verzekering online afsluiten via ons kantoor.

(let op! De afsluitmodules openen in een nieuw venster)