Dit is een provisieloos product. Meer informatie over het provisieverbod kunt u vinden op avaverzekeringen.nl/provisieloos

Als ondernemer valt u niet onder de ziektewet, dit betekend dat u, wanneer u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt, geen vangnet voor uw inkomsten heeft. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw financiële situatie.

Door het afsluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) kunt u de impact op uw financiële situatie beperken. Bij een arbeidsongeschiktheidsverzekering betaald u een premie op basis van de hoogte van de uitkering, uw beroep en uw leeftijd. Wanneer u (gedeeltelijk) arbeidsongeschikt raakt keert deze verzekering volgens de voorwaarden periodiek een geldbedrag uit om het verlies van inkomsten uit arbeid te compenseren.

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is altijd maatwerk en afhankelijk van een groot aantal factoren. Het is daarom belangrijk om een goed inzicht te krijgen in het financiële risico dat u loopt bij arbeidsongeschiktheid.

Op basis van uw wensen, situatie en mogelijkheden gaat de adviseur aan de slag om de mogelijkheden om dit risico af te dekken.

 

Arbeidsongeschiktheidsverzekering

afsluiten bij AVA

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten?
Wij adviseren u graag.

0297-343834

info@avaverzekeringen.nl