Als u op reis gaat is het verstandig om een reisverzekering af te sluiten. U bent dan verzekerd tegen onverwachte gebeurtenissen tijdens uw vakantie. Het is het al snel voordeliger om een doorlopende reisverzekering af te sluiten in plaats van steeds en losse kortlopende reisverzekering. Daarnaast is het natuurlijk erg gemakkelijk dat u gewoon bent verzekerd als u tussendoor een stedentrip boekt.

Dekkingsgebied

Het eerste waar u aan moet denken bij het afsluiten van een reisverzekering is het dekkingsgebied. Blijft u binnen Europa of gaat u verder weg. Wat uw dekkingsgebied is staat op uw polis weergeven, kunt u dit niet vinden of heeft u liever dat wij dit even voor u controleren? Dan kijken wij hier graag voor u naar.

Annulering meeverzekeren

Een aanvulling op uw reisverzekering is een annuleringsverzekering. Deze verzekering dekt de schade die u oploopt als u onverhoopt niet op vakantie kunt, bijvoorbeeld door ziekte of overlijden van uw of een familielid. Het is mogelijk om verschillende bedragen voor annulering te verzekeren.

Wintersport

Sommige reisverzekeringen hebben een aparte uitbreiding voor wintersportvakanties. Als u op wintersport gaat is het verstandig om goed te controleren of de reisverzekering ook dekking geeft voor wintersportvakanties. Dit kunt u vinden op uw polis, natuurlijk willen wij dit ook voor u controleren.

Zakelijke reisverzekering

Gaat u regelmatig op zakenreis, dan valt dit waarschijnlijk buiten uw normale reisverzekering. Soms regelt de werkgever een zakelijke reisverzekering maar dit is niet altijd het geval, controleer dit daarom altijd even met uw werkgever. Als de werkgever dit niet heeft geregeld is het verstandig om de voorwaarden van uw persoonlijke reisverzekering te controleren, mocht dit niet het geval zijn controleer dan goed wat hierover op de polis staat aangegeven.

Een doorlopende reisverzekering afsluiten bij AVA

Advies op maat

Bent u op zoek naar een passende doorlopende reisverzekering? Wij geven u graag een advies op maat gebasseerd op een vergelijking tussen verschillende verzekeraars op basis van premie en voorwaarden.

0297-343834

  info@avaverzekeringen.nl