Dit is een provisieloos product. Meer informatie over het provisieverbod kunt u vinden op avaverzekeringen.nl/provisieloos

Met een lijfrenteverzekering kunt u een aanvulling op het pensioen creëren. Deze verzekering bestaat uit 2 delen, in het eerste deel wordt een geld bedrag opzij gezet welke direct of na een vastgestelde termijn wordt uitgekeerd.  De opbouwfase kan worden een periodieke storting in de vorm van een premie of door middel van een eenmalige storting (koopsom). Na het bereiken van de einddatum van de lijfrenteverzekering kan het totale bedrag periodiek worden uitgekeerd of in een nieuw lijfrenteproduct worden gestoken.

Er zijn veel variaties op de lijfrenteverzekering, deze kan bijvoorbeeld direct of pas op een later moment ingaan. Daarnaast kan de lijfrenteverzekering een gegarandeerd bedrag, een bedrag afhankelijk van beleggingsresultaten of een gemengde variant uitkeren. Welke variant van de lijfrenteverzekering in uw situatie het meest aantrekkelijk is hangt dus van veel factoren af. Onze financieel adviseur bespreekt graag de mogelijkheden.

Meer informatie over een lijfrenteverzekering?

Wij adviseren u graag over de kosten en mogelijkheden van een lijfrenteverzekering.

0297-343834

info@avaverzekeringen.nl