introductietekst

WA (Wettelijke Aansprakelijkheid)

Alle motoren die in Nederland op de openbare weg staan of rijden moeten verplicht een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering hebben. Deze verzekering dekt de schade van de tegenpartij bij een ongeluk welke u heeft veroorzaakt. Schade aan het eigen voertuig wordt hierbij niet gedekt.

WA+Beperkt Casco

Een aanvulling op de wettelijke aansprakelijkheid is een beperkt casco dekking. Bij deze uitbreiding wordt ook schade aan de eigen voertuig gedekt bij (poging tot) diefstal, brand, ruitbreuk, storm, hagel en door dieren. Deze verzekering wordt vaak gekozen bij motoren waarvan de dagwaarde al is gedaald maar welke nog niet volledig zijn afgeschreven.

WA+ Volledig Casco (All-risk)

Een volledig casco dekking wordt ook wel All-risk verzekering genoemd. Bij deze uitbreiding wordt ook de schade aan het eigen voertuig gedekt bij bijvoorbeeld een aanrijding door eigen schuld en vandalisme. Deze variant wordt vaak afgesloten bij nieuwere motoren waarvan de dagwaarde nog hoog is.
Aanvullingen op de motorverzekering

Ongevallen opzittende verzekering

Een ongevallen opzittende verzekering keert een vooraf afgesproken bedrag uit wanneer de inzittenden na een ongeluk blijvend letsel overhouden of komen te overlijden.

Verkeersbijstand

Bent u verwikkeld in een verkeersconflict? Een verkeersbijstandverzekering lost voor u dit conflict op.

Een motorverzekering afsluiten bij AVA

Advies op maat

Bent u op zoek naar een passende motorverzekering? Wij geven u graag een advies op maat gebaseerd op een vergelijking tussen verschillende verzekeraars op basis van premie en voorwaarden.

0297-343834

  info@avaverzekeringen.nl

Online een motorverzekering afsluiten

Sluit u liever online een motorverzekering af? Via ons kantoor kunt u ook online een verzekering afsluiten.

Online afsluiten via ons kantoor