Offerte VVE verzekeringen aanvragen

Een vrijblijvende offerte op maat gemaakt voor uw VVE.

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte voor verzekeringen voor uw Vereniging van Eigenaren aanvragen. Op basis van een aantal bedrijfsgegevens vergelijken wij de premie en voorwaarden van verschillende verzekeraars en doen wij u een passend vrijblijvende offerte voor de gewenste offertes.

1. U levert ons een aantal gegevens aan

U levert bij ons een aantal gegevens van het gebouw en de vereniging aan die nodig zijn voor het doen van een goede vergelijking. Gegevens aanleveren kan door middel van het aanvraagformulier op deze pagina maar u kunt uiteraard ook op een andere manier contact met ons opnemen. Bekijk hiervoor onze contactpagina.

2. Offerte aanvragen bij verschillende partijen

Wij hebben een aanstelling van een groot aantal verzekeraars. Bij deze verzekeraars vragen wij een aantal vrijblijvende offertes aan. Het verzamelen van offertes bij verschillende verzekeraars kan een aantal dagen duren. Wij houden u op de hoogte van de voortgang hiervan. Hebben wij nog aanvullende gegevens nodig? Dan nemen wij altijd even contact met u op om het een en ander door te nemen.

3. Offertes vergelijken op basis van de premie en voorwaarden

Wanneer wij een aantal offertes van de verzekeraars hebben ontvangen vergelijken wij deze met elkaar. Hierbij letten wij niet alleen op de goedkoopste aanbieder maar kijken wij ook naar de voorwaarden. Het is belangrijk om een verzekering te hebben welke aansluit op uw situatie. U wilt natuurlijk niet voor een onaangename verassing komen te staan wanneer u eens een schade heeft.

4. Wij doen u een volledig vrijblijvend voorstel.

Na onze vergelijking doen wij u op basis van onze bevindingen een vrijblijvend voorstel voor een verzekering welke aansluit op de situatie van uw VVE.

5. Wij beantwoorden uw vragen en kunnen de aanvraag in orde maken.

Heeft u na het ontvangen van ons voorstel nog vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, wij beantwoorden uw vragen graag en denken graag met u mee op verzekeringsgebied. Wilt u van ons aanbod gebruik maken? Dan maken wij de verzekering voor u in orde. De verzekering loopt dan gewoon bij ons kantoor en bent u altijd welkom met uw vragen.

Offerte aanvraagformulier

Velden welke gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Gewenste offertes
Voor welke verzekeringen wilt u een offerte aanvragen?

Contactpersoon