Een ongevallenverzekering keert een bedrag uit wanneer u door een ongeval (deels) invalide bent geworden of bent komen te overlijden.

Verzekerde bedragen

Wanneer u een ongevallenverzekering afsluiten staan er  bedragen weergegeven. Het hoogste aangegeven bedrag is het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd bij invaliditeit door een ongeval, het andere bedrag is het bedrag dat wordt uitgekeerd bij overlijden door een ongeval. Bij invaliditeit wordt niet altijd het gehele bedrag uitgekeerd, op basis van de aard van de invaliditeit wordt een percentage van het maximale bedrag uitgekeerd. Hoeveel procent wordt uitgekeerd is afhankelijk van de invaliditeit, een overzicht van deze uitkeringen is terug te vinden in de polisvoorwaarden van de ongevallenverzekering.

Ongevallen inzittende verzekering

Bij een autoverzekering is het mogelijk om een ongevallen inzittende verzekering af te sluiten. Deze verzekering keert een bedrag uit wanneer u door een ongeluk met de auto (deels) invalide bent geraakt of bent overleden. Soms dekt een gewone ongevallen inzittende verzekering ook invaliditeit of overlijden door een auto ongeluk, het is dan niet nodig om ook nog een ongevallen inzittende verzekering af te sluiten. Bij motoren heet deze verzekering een ongevallen opzittende verzekering.

Een ongevallenverzekering afsluiten bij AVA

Advies op maat

Bent u op zoek naar een passende ongevallenverzekering? Wij geven u graag een advies op maat gebasseerd op een vergelijking tussen verschillende verzekeraars op basis van premie en voorwaarden.

0297-343834

  info@avaverzekeringen.nl

Online een ongevallenverzekering afsluiten

Sluit u liever online een ongevallenverzekering af?Via ons kantoor kunt u ook online een verzekering afsluiten in het Direct-Office gezinspakket.

 

Online afsluiten via ons kantoor