Online een studenten verzekeringspakket afsluiten

Online een studenten verzekeringspakket afsluiten via AVA verzekeringen is eenvoudig en snel. U kunt zelf de premie berekenen, voorwaarden bekijken en de verzekering zelf direct online afsluiten. Heeft u de verzekering afgesloten? Dan loopt deze gewoon via ons kantoor, dit betekend dat u met uw vragen altijd wordt geholpen door één van onze deskundige adviseurs. Heeft u schade? Ook dan kunt u deze gewoon bij ons melden en helpen wij u met de verdere afhandeling.
Wij bieden een speciale studentenpolis aan. Dit verzekeringspakket is speciaal samengesteld op de wensen van studenten en heeft een erg scherpe premie!

In dit pakket zijn de volgende onderdelen af te sluiten:

Inboedelverzekering voor studenten

In een kleine studentenkamer is niet veel ruimte voor dure inboedel, daarom is het niet nodig om bizarre bedragen te verzekeren. Toch kan de bij elkaar geraapte inboedel al snel een behoorlijke waarde hebben. Bij de studentenpolis maken wij het je makkelijk, je kunt namelijk kiezen tussen een verzekerd bedrag van € 10.000,– en  € 15.000,–.

Doorlopende reisverzekering student

Als student heb je naast de verplichte colleges natuurlijk genoeg tijd om op reis te gaan. Het is dan verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. In de reisverzekering in het studentenpakket zit naast de basisdekking ook standaard medische kosten en een ongevallen verzekering.

Computer (laptop) verzekering

Ook je laptop meeverzekeren? Geen probleem in het studentenpakket! Computers en laptops tot een waarde van € 1.500,– zijn optioneel mee te verzekeren tegen een scherpe premie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, op een huisfeestje kan je per ongeluk de glazen deur eruit lopen, een flinke schade waar je niet op zit te wachten. Voor een klein stukje premie zijn de kleine ongelukjes meeverzekerd tot een bedrag van € 1.000.000,–.

Let op! Zelf online een verzekering afsluiten is execution only, lees hieronder wat dit betekend

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf bij onder andere schade die het gevolg is van een onjuiste productkeuze die u heeft gemaakt, of fouten die zijn ontstaan bij het invoeren van de aanvraag.