Wie zijn wij?

Algemeen Verzekerings Adviesbureau AVA BV, afgekort AVA is in 1978 in Amsterdam begonnen en via Amstelveen na de overname van Adviesbureau van der Linden in 2009 naar Aalsmeer verhuisd. Wij adviseren, bemiddelen en bieden nazorg op het gebied van schade- en levensverzekeringen, financieringen, hypotheken en andere financiële producten. Daarbij staat altijd úw belang voorop: wij zijn niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.

AVA is zich zeer bewust dat hypotheken of andere financiële producten voor de meeste mensen geen alledaagse kost is. Daarom verplichten wij ons zelf om:

  • Duidelijkheid te geven over wat wij voor u doen, wat u van ons krijgt en wat u daarvoor betaalt.
  • Een objectieve analyse te maken van financiële instellingen, waarbij wordt gekeken welke partij bij u past.
  • Hét advies te geven dat past bij uw persoonlijke situatie, wensen en mogelijkheden.
  • Ook na het afsluiten van een financieel product een vinger aan de pols te houden en u bij te staan met vragen.
  • Uiterst zorgvuldig om te gaan met uw wensen en persoonlijke gegevens.
  • Daarbij volledig onafhankelijk te zijn van de partijen waarmee wij voor u bemiddelen.

Waarom AVA Verzekeringen?

Ons volmachtbedrijf – AVA Assuradeuren

Wij zijn een ongebonden bemiddelaar. Dat wil zeggen, dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om te bemiddelen in de producten van een bepaalde aanbieder (verzekeraar). 

Nederland telt honderden aanbieders op het gebied van financiële diensten. Het is niet mogelijk om voor elke financiële dienst bij al deze aanbieders offertes op te vragen. Daarom selecteren wij periodiek  voor u die aanbieders die naar ons oordeel de beste prijs / prestatieverhouding leveren. Op uw verzoek verstrekken wij u graag een overzicht van de aanbieders die wij in ons advies betrekken.  

Voor schadeverzekeringen maken wij ook gebruik van de volmachten van het aan ons gelieerde volmachtbedrijf ‘naam volmachtbedrijf’. Dit bedrijf beschikt over volmachten van een aantal gerenommeerde verzekeringsmaatschappijen. Dit houdt in dat deze verzekeraars de bevoegdheid hebben verleend om namens de verzekeraar, verzekeringen te accepteren en schaden af te wikkelen.

Flexibel, korte lijnen en indien gewenst maatwerk. Bij gelijkwaardige producten geven wij daarom de voorkeur aan een product dat ondergebracht kan worden in de volmacht van AVA Assuradeuren.

AVA Assuradeuren treedt namens de verzekeringsmaatschappijen Reaal, Avero Achmea en DAS op als gevolmachtigd agent. Dit betekent dat we namens die verzekeringsmaatschappijen binnen afgesproken kaders risico’s accepteren, administreren en schades afhandelen. AVA Assuradeuren werkt uitsluitend voor AVA Verzekeringen.

Meer informatie over ons volmachtbedrijf

Adfiz logoErkend Hypotheekadviseur logoKifid logo 250x200