Dit is een provisieloos product. Meer informatie over het provisieverbod kunt u vinden op avaverzekeringen.nl/provisieloos

Een overlijdensrisicoverzekering doet een eenmalige uitkering bij het overlijden van de verzekerde. Met deze uitkering kan uw partner aan de financiële verplichtingen blijven voldoen. Dit kan de betaling van de hypotheek, de huur of andere vaste lasten zijn.

Een uitkering bij een overlijdensrisicoverzekering vindt alleen plaats wanneer de verzekerde tijdens de looptijd van deze verzekering komt te overlijden. Is de looptijd van de overlijdensrisicoverzekering afgelopen? Dan kunt u geen aanspraak meer doen op een uitkering van deze verzekering.

De premie die u betaald voor een overlijdensrisicoverzekering hangt af van verschillende factoren zoals uw leeftijd, de looptijd en het verzekerde bedrag.

Meer informatie over een overlijdensrisicoverzekering?

Wij adviseren u graag over de kosten en mogelijkheden van een overlijdensrisicoverzekering.

0297-343834

info@avaverzekeringen.nl

Uitvaartverzekeringen

Een overlijdensrisicoverzekering is een andere verzekering dan een uitvaartverzekering. Waar een overlijdensrisicoverzekering alleen tijdens de looptijd van de verzekering een bedrag uitkeert om de vaste lasten mee te betalen keert een uitvaartverzekering eenmalig een bedrag uit dat uitsluitend bedoeld is voor het betalen van de uitvaart. Deze uitkering wordt ook gedaan na de looptijd van de verzekering.