Extender is een initiatief van stichting schadegarant, een organisatie waar veel verzekeraars mee samen werken om autoschades te laten herstellen. Bedrijven welke aangesloten zijn bij schadegarant voldoen aan de strenge kwaliteitseisen die hier aan worden gesteld. Zo weet u dat het schadeherstel goed en kundig wordt uitgevoerd.

Via Extender is het mogelijk om zelf snel en eenvoudig een offerte bij meerdere bij schadegarant aangesloten schadeherstellers aan te vragen, zo bent u verzekerd van een scherpe offerte voor het schadeherstel aan uw auto. Dit is handig bij een schade welke niet wordt gedekt door uw autoverzekering (bijvoorbeeld wanneer u een WA of Beperkt Casco dekking heeft) of wanneer het voordeliger kan zijn om de schade voor eigen rekening te nemen dan deze op uw autoverzekering te claimen in verband met de terugval in BM korting.

Makkelijk en snel een offerte aanvragen bij Extender

Met Extender vraagt u eenvoudig een vrijblijvende offerte voor schadeherstel aan bij meerdere garages bij u in de buurt. Zo kunt u de kosten vergelijken en betaald u niet te veel.

Het aanvragen van een offerte bij meerdere schadegarant aangesloten herstelbedrijven gaat makkelijk en snel en is vrijblijvend.

  1. U maakt met uw telefoon 3 foto’s van de schade (één overzichtsfoto van het hele voertuig, één  overzichtsfoto van de schade en van de schade en één van de schade van dichtbij).
  2. Naast de foto’s geeft u een duidelijke omschrijving van de schade zodat duidelijk is wat de schade precies is.
  3. U vult uw contactgegevens in en u ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte voor het herstel van de schade van 3 verschillende schadegarant garages.