Wij bieden een speciale studentenpolis aan. Dit verzekeringspakket is speciaal samengesteld op de wensen van studenten en heeft een erg scherpe premie!

Inboedelverzekering voor studenten

In een kleine studentenkamer is niet veel ruimte voor dure inboedel, daarom is het niet nodig om bizarre bedragen te verzekeren. Toch kan de bij elkaar geraapte inboedel al snel een behoorlijke waarde hebben. Bij de studentenpolis maken wij het je makkelijk, je kunt namelijk kiezen tussen een verzekerd bedrag van € 10.000,– en  € 15.000,–.

Doorlopende reisverzekering student

Als student heb je naast de verplichte colleges natuurlijk genoeg tijd om op reis te gaan. Het is dan verstandig om een goede reisverzekering af te sluiten. In de reisverzekering in het studentenpakket zit naast de basisdekking ook standaard medische kosten en een ongevallen verzekering.

Computer (laptop) verzekering

Ook je laptop meeverzekeren? Geen probleem in het studentenpakket! Computers en laptops tot een waarde van € 1.500,– zijn optioneel mee te verzekeren tegen een scherpe premie.

Aansprakelijkheidsverzekering

Een ongeluk zit in een klein hoekje, op een huisfeestje kan je per ongeluk de glazen deur eruit lopen, een flinke schade waar je niet op zit te wachten. Voor een klein stukje premie zijn de kleine ongelukjes meeverzekerd tot een bedrag van € 1.000.000,–.

Een studentenpakket afsluiten bij AVA

Advies op maat

Op zoek naar een voordelige verzekeringsoplossing voor uw studerende kind? Neem dan contact met ons op voor een premieopgave van het studentenpakket.

0297-343834

  info@avaverzekeringen.nl

Misschien ook handig:

Een speciale zorgverzekering voor studenten die aansluit op de behoefte van studenten? Dan is de zorgverzekering Juist voor Jou van Avero Achmea een goede optie. Standaard een mooie korting op zowel de basis als het speciale aanvullende pakket aansluitend op de zorgbehoeftes van jongeren.