Verzekering opzeggen

Velden welke gemarkeerd zijn met een * zijn verplicht

Kunnen wij nog iets voor u betekenen?

Zelfs als u erover nadenkt om een verzekering bij ons kantoor te beëindigen denken wij graag met u mee. Wij controleren bijvoorbeeld graag of de verzekering die u van plan bent om af te sluiten wel aansluit op uw persoonlijke situatie, of de verstrekte informatie (zoals de schadevrije jaren) wel correct is en of wij u wellicht een alternatief aanbod kunnen doen dat beter aansluit op uw situatie.

Vergelijken van de nieuwe verzekering

U heeft zelf wat research gedaan en heeft een andere verzekering gevonden waarvan de premie lager is, dat is natuurlijk goed maar hoe zijn de voorwaarden van deze verzekering? Heeft u een hoger eigen risico bij schade of een beperktere dekking dan bij uw huidige verzekering? Zo maar wat punten die u wellicht zelf snel over het hoofd ziet. Wij kijken graag nog even naar de verzekering die u van plan bent af te sluiten en geven u een advies over de verschillen met uw huidige verzekering.

Informatie over de gevolgen van het opzeggen

van een verzekering

Voordat wij een opzegging doorvoeren kijken wij altijd of er eventuele consequenties zijn. Bij motorvoertuigen geldt bijvoorbeeld altijd een verzekeringsplicht, is het motorvoertuig niet verzekerd dan riskeert u een dure boete (om nog maar te zwijgen over de financiële consequenties bij het veroorzaken van een ongeluk). Heeft u zelf vragen over de consequenties? Stel deze dan gerust.

Zijn de andere verzekeringen nog actueel?

Nu u toch bezig bent met het op orde brengen van uw verzekeringen en de polisbladen heeft opgezocht is het misschien een goed moment om een te kijken of alle verzekeringen nog helemaal up-to-date zijn. Wij kijken graag met u mee om te kijken of alle gegevens nog kloppen.