Rijdt u een auto zakelijk? Ook dan kunnen wij deze verzekeren.

Personenauto /Bestelbus

Een zakelijke personenauto werkt vaak op veel vlakken hetzelfde als een particuliere autoverzekering, zo kan het aansprakelijkheidsrisico worden verzekerd (wa) maar kan ook de casco waarde worden meeverzekerd (beperkt/volledig casco). Toch verschilt een zakelijke autoverzekering op een aantal punten van een particuliere autovezekering. Bij zakelijk gebruik kan het bijvoorbeeld voorkomen dat meerdere personen gebruik maken van de auto of dat de BTW van de auto verrekenbaar is. Hierdoor zijn de voorwaarden vaak iets anders en komt er meer maatwerk bij kijken dan bij een particuliere autoverzekering.

Bijzonder gebruik van de auto

Gebruikt u de auto voor een heel specifiek doel dat op de gewone autoverzekering is uitgesloten zoals bijvoorbeeld het geven van rijles? Dan moet er worden gezocht voor een oplossing op maat, neem hiervoor gerust contact met ons op.

Verzekeren van eigen goederen in de auto

Heeft u vaak gereedschap of andere bedrijfsmiddelen in uw auto liggen dan is het mogelijk om deze in de auto te verzekeren door middel van een eigen vervoerverzekering. Deze verzekering dekt de schade die u oploopt wanneer er spullen uit de auto worden gestolen.

Voertuigen zonder kenteken

Maakt gebruik van voertuigen zonder kenteken zoals graafmachines of ander werkmaterieel? Dan kunt u hiervan het aansprakelijkheidsrisico of de casco waarde van deze voertuig verzekeren. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.

Meer informatie over een zakelijke autoverzekeringen

Onze adviseurs geven u graag een advies op maat. Neem gerust contact met ons op.

0297-343834

Online afsluiten

Eenvoudig via ons kantoor

Online afsluiten