Als ondernemer wilt u geen onnodige risico’s lopen. Het is daarom verstandig om een brandverzekering af te sluiten op één of meerdere onderdelen. Deze verzekering beschermt uw bedrijfsgebouwen, inventaris, goederen en bedrijfsschade niet alleen tegen brand maar ook tegen bijvoorbeeld storm en vandalisme. Deze verzekering is naar uw wensen en situatie aan te passen. Zo kunt u bedrijfsgebouwen, inventaris, goederen en bedrijfsschade naar uw situatie verzekeren.

Gebouwen

Een bedrijfsgebouw heeft vaak een hoge waarde en is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Wanneer er schade aan het gebouw is lopen de kosten al snel hoog op en kan de organisatie een flinke klap krijgen. Het is daarom verstandig om bedrijfsgebouwen te verzekeren. U bent dan verzekerd tegen schade aan uw bedrijfsgebouw door bijvoorbeeld brand, storm en vandalisme.

Inventaris/Goederen

De inventaris en goederen zijn het kloppende hart van de organisatie. Zonder deze middelen kunt u uw bedrijf niet voortzetten. Verlies van deze goederen kan het einde van de onderneming betekenen. Door een goederen/inventarisverzekering af te sluiten wordt de schade aan deze zaken vergoed wanneer deze verloren gaan door bijvoorbeeld brand, storm of ontploffing.

Computer/elektronicaverzekering

In veel bedrijven zijn computers onmisbaar, in de computers staan bijvoorbeeld alle klantgegevens en staan programma’s om het bedrijf draaiende te houden. Daarnaast kan er specifieke elektronische apparatuur zijn waar de organisatie echt niet zonder kan, een fotograaf kan niet zonder camera en een bedrijf dat 3D modellen print kan niet zonder 3d printer. Soms is elektronica gemaximeerd meeverzekerd op de goederen/inventarisverzekering. Let daarom goed op hoe dit geregeld is en of dit bedrag toereikend is.

Niet alleen de kosten van het vervangen van de computerapparatuur is belangrijk maar het is ook belangrijk om na te gaan hoeveel het kost om de hele infrastructuur weer te herstellen. Wat kost het bijvoorbeeld om de back-ups te herstellen of het hele netwerk weer online te krijgen.

Bedrijfsschadeverzekering

Wanneer er schade is aan uw bedrijfspand of inventaris is het mogelijk dat u tijdelijk niet de normale bedrijfsactiviteiten kunt voortzetten, dit terwijl de vaste lasten gewoon blijven doorlopen. De schade die u loopt doordat uw bedrijf tijdens het herstel van het bedrijfspand of inventaris wordt vergoedt door de bedrijfsschadeverzekering. Op deze manier kunt u uw onderneming weer opbouwen zonder dat de continuïteit van de onderneming in gevaar komt.

Een zakelijke brandverzekering afsluiten bij AVA

Advies op maat

Bent u op zoek naar een passende zakelijke brandverzekering? Wij geven u graag een advies op maat gebasseerd op een vergelijking tussen verschillende verzekeraars op basis van premie en voorwaarden.

0297-343834

  info@avaverzekeringen.nl

[/fusion_builder_container padding_right="30px" padding_left="30px" ]