Zakelijke schadeverzekeringen

Uw zakelijke schadeverzekeringen geregeld zodat u kunt ondernemen

Zakelijke brandverzekeringen

Een brandverzekering dekt schade aan de bezittingen van een onderneming zoals gebouwen, inventaris en goederen door bijvoorbeeld brand, water, blikseminslag of diefstal. Ook bedrijfsschade valt onder de brandverzekering.

Lees meer

Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje, met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven dekt de schade die u of uw personeel tijdens de werkzaamheden per ongeluk aanbrengt bij anderen.

Lees meer

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering dekt hoofdelijk vermogensschade bij het uitvoeren van uw beroep en is vaak uit te breiden met een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven.

Lees meer

Advies op maat voor zakelijke verzekeringen

0297-34 38 34     /   info@avaverzekeringen.nl

Zakelijke autoverzekering

Voor bedrijfsauto’s heeft u een zakelijke autoverzekering nodig. Dit kunnen zowel personenauto’s als bestelwagens zijn. Ook voor andere motorvoertuigen welke zakelijk worden gebruikt kunnen wij een oplossing bieden.

Lees meer

Zakelijke Rechtsbijstandsverzekering

Ook op zakelijk gebied kunt u terecht komen in een juridisch conflict. Bijvoorbeeld met een leverancier of klant. Met een zakelijke rechtsbijstandverzekering bent u verzekerd voor rechtshulp bij juridische conflicten op zakelijk gebied.

Lees meer

VVE Verzekeringen

Speciale verzekeringen voor VVE’s zoals een gebouwenverzekering een aansprakelijkheidsverzekering voor bestuurders.

Lees meer